Trots Nissewaard , , goossens.trotsspijkenisse@gmail.com http://nissewaard.trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

 

Trots op Nederland - Nissewaard doet meeVanmiddag heeft TROTS op Nederland - afdeling Nissewaard de kieslijst ingeleverd op het stadhuis.

Lijsttrekker Kevin Goossens (19): “Een lijst met gemotiveerde kandidaten waarmee we het verleden achter ons willen laten. Met deze lijst menen we een stel goede kandidaten te hebben die ons en uw vertrouwen waard zijn!”

Runner up en afdelingsvoorzitter Patrick (50) vult aan: “Bij lokale aangelegenheden luisteren we naar de lokale leden, bij boven-lokale zaken kunnen we terugvallen op ons landelijk Kenniscentrum. Samen met hen bepalen we dan een standpunt.

Ons programma is een mix van algemene zaken en meer lokale en/of recentere zaken.

TROTS blijft ijveren voor een betere ontsluiting van Nissewaard. Niet met een tweedehandsbrug, niet met een tweede Hartelbrug. Wel met een tunnel aan de oostzijde van de gemeente.

De gemeentelijke financiën moeten terug op orde, belastingen eerlijker heffen en pas geld uitgeven als er geld is. Geen megalomane projecten waar meer geld heen moet dan dat het ooit oplevert.

Het huidig parkeerbeleid dient grondig herzien te worden. Dat willen we doen samen met de middenstand. Het winkelend publiek moet terug naar Nissewaard.”

Kevin vervolgt: “Ook de jeugd verdient onze aandacht. Daarom ook dat Wesley (18) onze nummer drie is. We willen een jeugdraad in het leven roepen die mee kan praten over zaken die hun aangaan, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. De jongeren van nu moeten willen blijven wonen en werken in Nissewaard. Daarom willen we ook meer werkgelegenheid creëren. Dat brengt gelijk de filedruk omlaag, want wie in Nissewaard woont en werkt, maakt geen deel meer uit van het fileprobleem.”

De volledige lijst is klein maar fijn. Vier kandidaten die het vertrouwen van het bestuur hebben en stuk voor stuk gemotiveerd zijn om voor de bevolking aan de slag te gaan.

  1. Kevin Goossens, studeert in Rotterdam om leraar te worden. Geboren en getogen in Spijkenisse en ondanks zijn 19 jaar al jaren sterk politiek geïnteresseerd. Aspirant lid van het landelijk bestuur van Trots op Nederland.
  2. Patrick Goossens, 50, werkzaam als functioneel beheerder bij de Nederlandse Spoorwegen en al jaren politiek actief. Huidig voorzitter van de afdeling Trots op Nederland – Nissewaard.
  3. Wesley de Ridder, 18, studeert aan het Scheepvaart en Transport College. Net als Kevin is hij  geboren en getogen in Spijkenisse.
  4. Petra Knook, 43 sinds 2014 werkzaam als bemiddelaar bij buurtbemiddeling Nissewaard. Geboren in Rotterdam maar inmiddels al 7 jaar woonachtig in Spijkenisse.